Sharon Kips – Heartbreak Away

Sharon Kips

Sharon Kips – Heartbreak Away

Sharon Kips is een Nederlandse artieste die bekendheid verwierf door haar deelname aan het televisieprogramma “X Factor”. Ze wist de talentenjacht te winnen in 2007, waarmee ze een succesvolle muziekcarrière startte.

Een van haar meest populaire nummers is “Heartbreak Away”, dat werd uitgebracht als single in 2010. Dit lied gaat over de pijn van het verlies van een geliefde en hoe moeilijk het kan zijn om daar overheen te komen.

In “Heartbreak Away” laat Sharon Kips haar krachtige stem horen, waarmee ze emotie en passie weet over te brengen. De tekst van het nummer raakt velen, omdat iedereen wel eens met liefdesverdriet te maken heeft gehad.

Het refrein van dit prachtige nummer luidt:

“I’ll be strong enough to let you go,
Though it hurts more than you’ll ever know.
I’ll find a way to make it through the day,
Even if my heart’s just a heartbeat away.”

Album: Colorful

“Heartbreak Away” maakt deel uit van Sharon Kips’ album genaamd “Colorful”, dat in 2010 werd uitgebracht. Dit album bevat een mix van pop- en balladnummers, waarbij Sharon’s vocale talent goed tot uiting komt.

Met dit album bewees Sharon Kips dat ze niet alleen maar een talentvolle zangeres was, maar ook als songwriter haar mannetje staat. Ze schreef zelf mee aan verschillende nummers op “Colorful”, waaronder ook de hit “Heartbreak Away”.

Sharon Kips heeft met haar muziek en optredens veel mensen weten te raken. Haar krachtige stem, gecombineerd met persoonlijke en emotionele teksten, maken haar tot een artieste die indruk maakt. “Heartbreak Away” is slechts een voorbeeld van haar talent.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.