Shirley Lites – Heat You Up (Melt You Down)

Shirley Lites

Shirley Lites – Heat You Up (Melt You Down)

Shirley Lites is een Amerikaanse zangeres die vooral bekend werd met haar hit “Heat You Up (Melt You Down)”. Dit nummer was een grote danshit in de jaren 80 en wordt nog steeds veel gedraaid op feesten en evenementen.

Achtergrond

“Heat You Up (Melt You Down)” werd uitgebracht in 1983. Het nummer is een mix van disco, funk en soul, wat destijds erg populair was. Shirley’s krachtige stem maakte het liedje extra aanstekelijk en zorgde ervoor dat het al snel een favoriet werd onder dansliefhebbers.

Succes

Het succes van “Heat You Up (Melt You Down)” leverde Shirley Lites verschillende optredens op bij bekende tv-shows zoals Soul Train. Ook trad ze op in vele clubs over de hele wereld, waarbij ze het publiek wist te betoveren met haar energieke performance.

Hoewel Shirley Lites na haar grote hit niet meer dezelfde mate van commercieel succes heeft behaald, wordt ze nog steeds herinnerd als een talentvolle artiest die bijdroeg aan de populaire muziekscene van de jaren 80.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.