Sigma – Glitterball

Sigma

Sigma – Glitterball

Sigma is een Brits drum and bass duo, bestaande uit Cameron Edwards en Joe Lenzie. Ze braken door in 2014 met hun hitsingle “Nobody to Love” en hebben sindsdien meerdere succesvolle nummers uitgebracht.

Glitterball

“Glitterball” is een van de bekendste nummers van Sigma. Het werd uitgebracht in 2015 en features vocals van de Engelse singer-songwriter Ella Henderson.

In dit nummer creëren Sigma en Ella Henderson samen een energieke mix van drum and bass beats met pakkende popmelodieën. De catchy refreinen maken het nummer zeer aanstekelijk en perfect voor zowel dansvloeren als radio-uitzendingen.

Populariteit

“Glitterball” behaalde grote successen in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk waar het de top 10 bereikte in de hitlijsten. Het werd ook veel gedraaid op radiostations over de hele wereld dankzij zijn aanstekelijke sound.

Het succes van “Glitterball” hielp Sigma om hun positie te versterken als toonaangevende artiesten binnen de drum and bass scene, wat resulteerde in verdere samenwerkingen met andere internationale artiesten zoals Rita Ora en Take That.

Samenvattend: “Sigma – Glitterball” is een populaire track die zowel fans van drum and bass als mainstream muziek aanspreekt. Met zijn catchy melodieën en sterke vocalen heeft het duo Sigma zich definitief gevestigd als een belangrijke naam binnen de muziekindustrie.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.