Simplicious – Let Her Feel It (Extended)

Simplicious

Simplicious – Let Her Feel It (Extended)

Simplicious is een Nederlandse artiest die bekend staat om zijn energieke en catchy muziek. Met zijn nieuwste release, “Let Her Feel It (Extended)”, zet hij weer een geweldige track neer.

Deze uitgebreide versie van het nummer “Let Her Feel It” bevat alle elementen waar Simplicious om bekend staat: pakkende melodieën, opzwepende beats en krachtige vocalen. Het is een dansbaar nummer dat je gegarandeerd in beweging brengt.

Over Simplicious

Simplicious heeft al vele successen behaald in de muziekindustrie. Hij begon zijn carrière als DJ en producer en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdig artiest. Zijn unieke stijl combineert verschillende genres zoals dance, pop en elektronische muziek.

Hij staat bekend om zijn energieke live-optredens waarbij hij moeiteloos het publiek weet te betrekken. Met hits als “Party All Night” en “Feel the Beat” heeft hij al meerdere malen de top van de hitlijsten weten te bereiken.

Met “Let Her Feel It (Extended)” laat Simplicious zien dat hij constant bezig is met vernieuwing en groei als artiest. Hij blijft experimenteren met nieuwe geluiden en blijft hiermee keer op keer indruk maken op zijn fans.

Dus trek je dansschoenen aan en laat je meeslepen door de energieke beats van Simplicious in “Let Her Feel It (Extended)”!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.