Sister Sledge – He’s Just A Runaway

Sister Sledge

Sister Sledge – He’s Just A Runaway

Sister Sledge is een Amerikaanse muziekgroep, opgericht in 1972. De groep bestaat uit vier zussen: Debbie, Kim, Joni en Kathy Sledge. Ze zijn vooral bekend van hun hit “We Are Family”. Een ander nummer dat veel succes had is “He’s Just A Runaway”.

“He’s Just A Runaway” werd uitgebracht in 1984 en was afkomstig van het album “When the Boys Meet the Girls”. Het nummer gaat over een jongen die wegloopt van huis om te ontsnappen aan de problemen waarmee hij wordt geconfronteerd. Het heeft een pakkende melodie en krachtige vocalen.

De tekst van het liedje benadrukt de moeilijkheden waar deze jongen mee worstelt en hoe hij probeert zijn eigen pad te vinden. Sister Sledge slaagt erin om met hun harmonieuze stemmen de emoties in het nummer goed over te brengen.

Met “He’s Just A Runaway” wist Sister Sledge opnieuw succes te behalen in verschillende landen. Het nummer staat nog steeds bekend als een klassieker binnen de discografie van de groep.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.