Skipworth & Turner – Can’t Give Her Up (Maxi Long Version)

Skipworth & Turner

Skipworth & Turner – Can’t Give Her Up (Maxi Long Version)

Skipworth & Turner was een Amerikaans R&B-duo dat in de jaren 80 bekendheid verwierf met hun hitsingle “Can’t Give Her Up”. Deze nummer werd uitgebracht als Maxi Long Version, waardoor het een langere speelduur had dan de standaard versie.

Achtergrond

Het duo bestond uit Rodney Skipworth en Phil Turner. Ze begonnen hun muzikale carrière in de late jaren 70 en braken door in de vroege jaren 80. Hun unieke mix van soul, funk en disco maakte hen geliefd bij zowel R&B-liefhebbers als dansliefhebbers.

“Can’t Give Her Up” – Maxi Long Version

De Maxi Long Version van “Can’t Give Her Up” is een uitgebreide versie van het originele nummer. Het bevat extra instrumentale stukken en verlengde refreinen, waardoor luisteraars nog meer kunnen genieten van de funky beats en aanstekelijke melodieën.

Populariteit

“Can’t Give Her Up” werd al snel een grote hit voor Skipworth & Turner. Het bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten wereldwijd en vestigde hun naam als succesvolle artiesten binnen het R&B-genre.

Note: Dit is slechts een voorbeeldtekst waarin HTML-markup wordt gebruikt om de tekst op te maken. De informatie over Skipworth & Turner en “Can’t Give Her Up” is fictief.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.