Snap! – Believe The Hype (Extended Version)

Snap!

Snap! – Believe The Hype (Extended Version)

Snap! was een Duitse muziekgroep die in de jaren ’90 wereldwijd bekendheid verwierf met hun nummers. Een van hun bekendste hits is “Believe The Hype”, dat werd uitgebracht als een extended version.

Geschiedenis

De groep Snap! werd gevormd in 1989 door producers Michael Münzing en Luca Anzilotti. Ze begonnen als een technoproject, maar al snel experimenteerden ze met verschillende genres zoals Eurodance en popmuziek.

In 1990 brachten ze het album “World Power” uit, waarop ook de hit single “The Power” stond. Dit nummer bereikte de top van de charts in meerdere landen en wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen de dansmuziek.

Believe The Hype (Extended Version)

“Believe The Hype” is een nummer dat oorspronkelijk verscheen op het album “Welcome to Tomorrow” uit 1995. Het werd later uitgebracht als een extended version, waarbij extra elementen werden toegevoegd om het nummer langer te maken.

Het nummer bevat catchy synthesizers, sterke beats en energieke vocalen die typerend zijn voor Snap!. De tekst moedigt luisteraars aan om te geloven in zichzelf en positief te blijven ondanks tegenslagen.

Met “Believe The Hype (Extended Version)” wist Snap! opnieuw succes te behalen in de hitlijsten en de dansvloeren te veroveren. Het nummer werd een favoriet van fans over de hele wereld.

Einde van Snap!

Na het succes van “Welcome to Tomorrow” ging Snap! door met het uitbrengen van albums en singles, maar hun populariteit begon langzaam af te nemen. In 1996 verliet zangeres Penny Ford de groep, waarna verschillende andere vocalisten haar vervingen.

In lat

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.