Snoop Dogg & Wiz Khalifa Ft. Bruno Mars – Young Wild And Free

Snoop Dogg & Wiz Khalifa Ft. Bruno Mars

Snoop Dogg & Wiz Khalifa Ft. Bruno Mars – Young, Wild And Free

“Young, Wild And Free” is een nummer van de Amerikaanse artiesten Snoop Dogg en Wiz Khalifa, featuring Bruno Mars. Het nummer werd uitgebracht in 2011 als onderdeel van de soundtrack voor de film “Mac & Devin Go to High School”. Het staat bekend om zijn vrolijke en relaxte sfeer.

Artiesten:

Snoop Dogg: Snoop Dogg, wiens echte naam Calvin Cordozar Broadus Jr. is, is een legendarische rapper en hiphopartiest uit Long Beach, Californië. Hij brak door met zijn debuutalbum “Doggystyle” in 1993 en heeft sindsdien talloze hits uitgebracht.

Wiz Khalifa: Wiz Khalifa (echte naam Cameron Jibril Thomaz) is een Amerikaanse rapper en singer-songwriter afkomstig uit Pittsburgh, Pennsylvania. Hij kreeg internationale bekendheid met zijn hitnummer “Black and Yellow” in 2010.

Bruno Mars: Bruno Mars (echte naam Peter Gene Hernandez) is een veelzijdige Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij heeft verschillende genres beïnvloed zoals pop, R&B en funk met hits als “Just the Way You Are”, “Grenade” en “Uptown Funk”.

Informatie over het nummer:

“Young, Wild And Free” combineert de kenmerkende rapstijl van Snoop Dogg en Wiz Khalifa met de soulvolle vocalen van Bruno Mars. Het nummer bevat een aanstekelijke melodie en catchy refrein dat snel in het hoofd blijft hangen.

De tekst gaat over genieten van het leven, zonder zorgen en regels. Het viert de jeugdige vrijheid om te doen wat men wil, ongeacht wat anderen denken of zeggen. Het is een opbeurend nummer dat positiviteit uitstraalt.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.