Something For The People Feat. Trina & Tamara – My Love Is The Shhh!

Something For The People Feat. Trina & Tamara

Something For The People Feat. Trina & Tamara – My Love Is The Shhh!

Something For The People is een Amerikaanse R&B-groep die in de jaren 90 actief was. De groep bestond uit leden Jeff “Fuzzy” Young, Rochad Holiday en Curtis “Sauce” Wilson. Ze werden bekend met hun hitsingle “My Love Is The Shhh!” waarop ze samenwerkten met zangeressen Trina & Tamara.

“My Love Is The Shhh!” werd uitgebracht in 1997 en behaalde grote successen in de Verenigde Staten en Europa. Het nummer combineert elementen van R&B, soul en hiphop, waardoor het een uniek geluid heeft dat perfect past bij de muzikale stijl van Something For The People.

Het refrein van het nummer wordt gezongen door Trina & Tamara, twee getalenteerde zussen die ook als soloartiesten succesvol waren. Hun harmonieuze stemmen voegen een extra dimensie toe aan het catchy nummer.

“My Love Is The Shhh!” gaat over een intense romantische relatie waarin beide partners elkaar volledig vertrouwen en liefhebben. Het heeft een opzwepend ritme dat je niet kunt weerstaan om op te dansen.

Dankzij dit succesvolle nummer verwierf Something For The People internationale erkenning als getalenteerde R&B-artiesten. Hoewel ze na deze hit nog andere singles hebben uitgebracht, bleef “My Love Is The Shhh!” altijd hun meest iconische liedje.

Als je op zoek bent naar een catchy R&B-nummer dat je laat dansen en meezingen, is “My Love Is The Shhh!” zeker een aanrader!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.