Sorana & Daqvid Guetta – Redrum

Sorana & Daqvid Guetta

Sorana & David Guetta – Redrum

Redrum is een samenwerking tussen de getalenteerde zangeres Sorana en de wereldberoemde DJ David Guetta. Het nummer werd uitgebracht in 2018 en heeft sindsdien veel succes gekend.

Over Sorana

Sorana is een opkomende artiest met een uniek geluid. Haar krachtige stem en energieke optredens hebben haar al snel populair gemaakt bij het grote publiek. Ze begon haar carrière als songwriter, maar besloot uiteindelijk om zelf ook als artiest naar voren te treden.

Met Redrum laat Sorana haar veelzijdigheid zien door moeiteloos te schakelen tussen verschillende muziekstijlen, zoals pop, dance en elektronische muziek.

Over David Guetta

David Guetta behoeft waarschijnlijk geen introductie. Hij wordt beschouwd als een pionier in de EDM (Electronic Dance Music) scene en heeft talloze hits op zijn naam staan.

Guetta’s kenmerkende stijl combineert catchy melodieën met meeslepende beats, wat ervoor zorgt dat zijn tracks wereldwijd worden gedraaid in clubs en op festivals.

Het nummer “Redrum”

“Redrum” is een aanstekelijke track die het beste van beide artiesten combineert. De melodieuze vocalen van Sorana gaan hand in hand met de dynamische productie van David Guetta. Het resultaat is een dansbaar nummer dat gegarandeerd in je hoofd blijft hangen.

Met “Redrum” hebben Sorana en David Guetta opnieuw bewezen dat ze de kunst verstaan om hits te maken die zowel commercieel succesvol als artistiek interessant zijn. Het nummer heeft al miljoenen streams verzameld en wordt nog steeds veel gedraaid door DJ’s over de hele wereld.

Dus, als je op zoek bent naar een catchy dance

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.