Spargo – Just For You

Spargo

Spargo – Just For You

Spargo is een Nederlandse popgroep die vooral bekend werd in de jaren ’80. Ze brachten verschillende hits uit, waaronder het nummer “Just For You”.

Achtergrond van Spargo

Spargo werd opgericht in 1975 en bestond uit zangeres Lilian Day Jackson, toetsenist Ellert Driessen, gitarist Ivo Severijns, bassist Marius Verkade en drummer Pierre Kartner Jr.. Ze stonden bekend om hun energieke live-optredens en aanstekelijke popmuziek.

“Just For You”

“Just For You” was een grote hit voor Spargo. Het nummer werd uitgebracht in 1980 en behaalde de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. Het catchy refrein en dansbare ritme maakten het liedje geliefd bij het publiek.

Lilian Day Jackson’s krachtige stemgeluid kwam goed tot zijn recht in dit nummer, wat bijdroeg aan het succes ervan.

Nalatenschap van Spargo

Ondanks dat ze geen langdurig commercieel succes hebben gehad na “Just For You”, wordt Spargo nog steeds herinnerd als een belangrijke band binnen de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hun kenmerkende sound en energieke optredens hebben hen tot een blijvende favoriet gemaakt onder fans van de jaren ’80 muziek.

Spargo heeft bewezen dat ze met “Just For You” een tijdloze hit hebben afgeleverd, die nog steeds regelmatig op de radio te horen is en mensen doet dansen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.