Spence – Get It On (Extended)

Spence

Artiest: Spence

Get It On (Extended) is een nummer van de artiest Spence. Spence is een veelbelovende singer-songwriter uit Nederland.

Achtergrond

Het nummer Get It On (Extended) is een uitgebreide versie van het originele nummer Get It On, dat eerder werd uitgebracht door Spence. Het combineert verschillende muziekstijlen zoals pop, R&B en elektronische muziek.

Muzikale stijl

Spence staat bekend om zijn unieke mix van genres en zijn kenmerkende stemgeluid. Zijn muziek bevat vaak catchy melodieën en emotioneel geladen teksten.

Populariteit

Sinds de release heeft Get It On (Extended) positieve reacties ontvangen van zowel fans als critici. Het nummer heeft ook al aanzienlijke airplay gekregen op diverse radiostations in Nederland.

Toekomstplannen

Spence blijft werken aan nieuwe muziek en heeft plannen voor verdere releases in de toekomst. Hij hoopt zijn fanbase verder uit te breiden en meer mensen kennis te laten maken met zijn unieke geluid.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Spence en luister naar Get It On (Extended) via verschillende streamingplatforms!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.