Spice Girls – Viva Forever

Spice Girls

Spice Girls – Viva Forever

De Spice Girls is een Britse meidengroep die in de jaren ’90 enorm populair was. De groep bestond uit vijf leden: Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) en Geri Halliwell (Ginger Spice).

Eén van hun bekendste hits is “Viva Forever”, uitgebracht in 1998. Het nummer werd geschreven door de meiden zelf, samen met Matt Rowe en Richard Stannard. “Viva Forever” gaat over vriendschap en het koesteren van mooie herinneringen.

Het nummer werd al snel een enorme hit, zowel in Engeland als internationaal. Met zijn catchy melodie en pakkende tekst wist “Viva Forever” het hart van vele fans te veroveren. Het liedje staat symbool voor de boodschap van de groep: girl power, saamhorigheid en positiviteit.

Helaas kondigde Geri Halliwell in 1998 haar vertrek aan bij de Spice Girls, waardoor ze kort daarna als viertal verder gingen zonder haar. Ondanks dit afscheid bleef “Viva Forever” een favoriet onder de fans tijdens liveoptredens.

Tot op heden wordt “Viva Forever” nog steeds beschouwd als één van de grootste successen van de Spice Girls. Het nummer heeft vele prijzen gewonnen en blijft geliefd bij zowel oude als nieuwe generaties muziekliefhebbers.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.