0 items - €0.00 0

Starsplash – Free (Radio Edit)

Starsplash

Artiest: Starsplash

Songtitel: Free (Radio Edit)

Starsplash is een Duitse tranceformatie die bekend staat om hun energieke en dansbare muziek. De groep werd opgericht in 2000 door DJ’s Franky Gee en Sascha van Holt. Ze braken al snel door met hun hitsingle “Free”, uitgebracht in 2001.

“Free”

“Free” is de radio-edit van het nummer dat internationaal succes heeft behaald. Het nummer combineert vrolijke melodieën met hypnotiserende beats, waardoor het perfect is voor de dansvloer.

De radio-edit van “Free” wordt gekenmerkt door zijn catchy refrein en aanstekelijke ritmes. Het nummer bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten over de hele wereld, waaronder Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Het succes van “Free” zorgde ervoor dat Starsplash populair werd binnen de trance scene en ze werden geboekt voor optredens op grote festivals en evenementen. Ze hebben ook meerdere albums uitgebracht, waarvan sommige hits bevatten zoals “Cold as Ice” and “Endless Fantasy”.

Dankzij hun unieke geluid en energieke optredens blijft Starsplash een gerespecteerde naam binnen de elektronische muziekwereld. Hoewel ze niet meer actief zijn als duo, worden hun nummers nog steeds veel gedraaid tijdens dancefeesten overal ter wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.