Stephanie – Irresistible

Stephanie

Stephanie – Irresistible

Stephanie is een Nederlandse artiest die vooral bekend staat om haar hit “Irresistible”. Deze zangeres brak door in 2019 met haar debuutsingle en heeft sindsdien vele harten veroverd.

“Irresistible” is een uptempo nummer met catchy melodieën en aanstekelijke beats. Het liedje gaat over de onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen twee mensen. Stephanie’s krachtige stem en energieke performance maken van dit nummer een echte oorwurm.

Dit succesvolle liedje leverde Stephanie niet alleen veel airplay op, maar ook verschillende optredens op festivals en evenementen door het hele land. Ze wist al snel een grote fanbase op te bouwen dankzij haar unieke stijl en herkenbare sound.

Naast “Irresistible” heeft Stephanie nog meer muziek uitgebracht, waaronder singles als “Love You Like That” en “Not Gonna Break Me”. Haar muziek wordt gekenmerkt door moderne pop- en dance-invloeden, gecombineerd met sterke vocals.

Het succes van Stephanie blijft groeien en ze wordt steeds vaker gevraagd voor samenwerkingen met andere artiesten in binnen- en buitenland. Met haar talent, charisma en passie voor muziek belooft Stephanie nog vele hits te scoren in de toekomst!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.