Stephanie Mills – The Medicine Song

Stephanie Mills

Stephanie Mills is een Amerikaanse zangeres, actrice en musicalster. Ze begon haar carrière op jonge leeftijd in de jaren 70 en werd al snel bekend om haar krachtige stem en energieke optredens.

Een van Stephanie’s bekendste nummers is “The Medicine Song”. Dit nummer werd uitgebracht in 1984 als onderdeel van haar album genaamd “I’ve Got the Cure”.

“The Medicine Song” heeft een aanstekelijke melodie met funky beats die je onmogelijk stil kunnen laten zitten. Het refrein is erg pakkend en blijft gemakkelijk hangen in je hoofd. De tekst gaat over het vinden van genezing door middel van muziek – het lied zelf wordt beschouwd als de ‘medicijn’ waar mensen naar verlangen.

Stephanie Mills bracht dit nummer uit op het hoogtepunt van haar carrière, waardoor het een grote hit werd in de Verenigde Staten en daarbuiten. Haar krachtige vocale bereik komt goed tot uiting in dit nummer, wat bijdraagt ​​aan de energieke sfeer ervan.

Als je nog niet bekend bent met Stephanie Mills of “The Medicine Song”, raad ik je ten zeerste aan om het eens te beluisteren! Het zal je gegarandeerd doen dansen en meezingen, terwijl je geniet van deze geweldige artieste en haar unieke stijl.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.