Stephanie Mills – (You’re Puttin’) A Rush On Me

Stephanie Mills

Stephanie Mills – (You’re Puttin’) A Rush On Me

Stephanie Mills is een Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice. Ze werd geboren op 22 maart 1957 in Brooklyn, New York.

Mills begon haar carrière op jonge leeftijd en won al snel de aandacht met haar krachtige stem en soulvolle stijl. In de jaren ’70 brak ze door met hits zoals “Whatcha Gonna Do with My Lovin'” en “Never Knew Love Like This Before”, waarmee ze verschillende prijzen won, waaronder een Grammy Award.

(You’re Puttin’) A Rush On Me

Een van Stephanie Mills’ bekendste nummers is “(You’re Puttin’) A Rush On Me”. Dit nummer werd uitgebracht in 1987 als de eerste single van haar album “If I Were Your Woman”. Het behaalde de top 20 in de Billboard Hot 100-lijst.

In “(You’re Puttin’) A Rush On Me” laat Mills haar vocale bereik zien terwijl ze zingt over een gepassioneerde romance die zich ontvouwt. Het nummer combineert uptempo beats met soulvolle vocalen om een onweerstaanbaar dansnummer te creëren dat nog steeds geliefd is bij fans van R&B en dance muziek.

Dankzij haar uitzonderlijke talent heeft Stephanie Mills gedurende haar carrière talloze hits gehad en blijft ze optreden voor enthousiaste fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.