Stereoact Feat. Chris Cronauer – Nummer Eins

Stereoact Feat. Chris Cronauer

Stereoact Feat. Chris Cronauer – Nummer Eins

Stereoact is een Duits DJ-duo dat bestaat uit Rico Einenkel en Sebastian Seidel. Ze staan vooral bekend om hun aanstekelijke mix van elektronische muziek, house en pop. In 2015 braken ze internationaal door met hun hit “Die immer lacht” in samenwerking met zangeres Kerstin Ott.

Nummer Eins is een single van Stereoact in samenwerking met zanger Chris Cronauer. Het nummer werd uitgebracht in 2020 en was direct een succes in de Duitse hitlijsten. Het combineert moderne dancebeats met de krachtige stem van Chris Cronauer, waardoor het een energieke en catchy track is geworden.

Met Nummer Eins bewijst Stereoact opnieuw dat ze weten hoe ze mensen aan het dansen moeten krijgen. De tekst gaat over iemand die zijn geliefde als nummer één beschouwt en bereid is alles voor haar te doen. Het refrein blijft hangen dankzij de pakkende melodie en wordt ondersteund door sterke synthesizers.

Over Stereoact

Rico Einenkel en Sebastian Seidel begonnen beide hun muzikale carrière al op jonge leeftijd, maar ontmoetten elkaar pas later tijdens een gezamenlijk optreden in Dresden, Duitsland. Sindsdien vormen ze samen Stereoact, waarbij Rico verantwoordelijk is voor de beats en productie terwijl Sebastian zich richt op arrangementen.

Ze hebben samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Kerstin Ott, Vincent Gross en Sarah Lombardi. Hun muziek is een combinatie van elektronische dansmuziek met melodieuze popinvloeden. Stereoact heeft inmiddels meerdere hits op hun naam staan en blijft vernieuwend binnen de Duitse muziekindustrie.

Met Nummer Eins bewijst Stereoact opnieuw dat ze een aanwinst zijn voor de elektronische muziekscene. Het nummer combineert

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.