Steve Arrington – Feel So Real (Vocal – Extended Version)

Steve Arrington

Steve Arrington met: Feel So Real (Vocal – Extended Version)

Steve Arrington is een Amerikaanse artiest die bekend staat om zijn unieke stijl van funk en soul. Een van zijn meest populaire nummers is “Feel So Real”, in de vocal extended versie.

Arrington begon zijn carrière als drummer voor de legendarische band Slave, waar hij al snel uitgroeide tot een gewaardeerd lid. Na het verlaten van de band in 1982 besloot hij zich te richten op een solocarrière en bracht hij verschillende succesvolle albums uit.

Het nummer “Feel So Real”

“Feel So Real” is een iconisch nummer dat Arrington’s talent als singer-songwriter toont. Met funky baslijnen, energieke drums en krachtige vocalen creëert dit nummer een onweerstaanbare groove die je niet stil kan laten zitten.

De vocal extended versie geeft het nummer extra lengte en ruimte om te genieten van Arrington’s indrukwekkende vocale bereik. Het voegt ook extra instrumentale delen toe die het geheel nog dynamischer maken.

Met “Feel So Real” heeft Steve Arrington niet alleen bewezen dat hij een getalenteerde muzikant is, maar ook dat zijn muziek tijdloos is. Dit nummer blijft mensen over de hele wereld inspireren om te dansen en plezier te hebben.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.