Sugababes – Hole In The Head

Sugababes

Sugababes met “Hole In The Head”

Sugababes is een Britse meidengroep die in 1998 werd gevormd. De originele leden waren Siobhán Donaghy, Mutya Buena en Keisha Buchanan.

Een van de bekendste nummers van Sugababes is “Hole In The Head”. Dit nummer werd uitgebracht in 2003 als de eerste single van hun derde studioalbum, genaamd Three.

“Hole In The Head” was een groot succes voor Sugababes. Het behaalde de top van de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk en stond ook hoog genoteerd in andere landen zoals Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Over het nummer

“Hole In The Head” is een aanstekelijk popnummer met invloeden uit verschillende genres zoals R&B en dance-pop. Het catchy refrein en de energieke productie maken dit nummer onmiskenbaar herkenbaar als een typische Sugababes-hit.

De tekst van het nummer gaat over een liefdesrelatie die niet goed voor iemand is, maar waar ze toch naar blijft verlangen (“I got a hole in my head / Can’t believe what you said to me”). Het liedje heeft dus zowel een vrolijke melodie als wat donkere thematiek.

Succes van Sugababe’s “Hole In The Head”

Door het succes van “Hole In The Head” werd Sugababes een van de meest populaire meidengroepen in het begin van de jaren 2000. Het nummer heeft hen geholpen om internationale erkenning te krijgen en vestigde hun positie in de muziekindustrie.

Hoewel de samenstelling van Sugababes door de jaren heen veranderde, blijft “Hole In The Head” een iconisch nummer dat nog steeds wordt

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.