Sumy – Funkin’ In Your Mind

Sumy

Sumy: Funkin’ In Your Mind

Sumy is een Belgische funkartiest die bekend staat om zijn unieke stijl en energieke optredens. Zijn meest iconische nummer, “Funkin’ In Your Mind”, is uitgegroeid tot een klassieker binnen de funkscene.

Het ontstaan van “Funkin’ In Your Mind”

“Funkin’ In Your Mind” werd in 1983 uitgebracht als onderdeel van Sumy’s debuutalbum met dezelfde naam. Het nummer kenmerkt zich door zijn funky baslijn, opzwepende ritmes en catchy zangmelodieën. Het was direct een hit bij fans van funk en soul over de hele wereld.

Een vernieuwende sound

Wat Sumy’s muziek onderscheidt, is het vermogen om traditionele funk te combineren met moderne elementen. Hij experimenteert graag met verschillende geluiden en instrumentatie, wat resulteert in een frisse en eigentijdse sound die tegelijkertijd trouw blijft aan de essentie van funk.

Een legendarisch live-optreden

Hoewel “Funkin’ In Your Mind” al meer dan drie decennia oud is, blijft het tijdloos klinken. Dit wordt nog versterkt door Sumy’s indrukwekkende live-optredens. Met zijn charisma en podiumaanwezigheid weet hij keer op keer het publiek te betoveren en ze mee te nemen op een muzikale reis.

Dus als je op zoek bent naar een dosis funky muziek die je geest stimuleert, dan is Sumy’s “Funkin’ In Your Mind” zeker een aanrader!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.