Superior Movement – Wide Shot

Superior Movement

Superior Movement – Wide Shot

Superior Movement is een Amerikaanse funkband die bekend staat om hun energieke optredens en aanstekelijke muziek. Een van hun populairste nummers is “Wide Shot”. Dit nummer combineert funky ritmes met catchy melodieën, waardoor het onmogelijk is om stil te blijven zitten.

Ontstaan van Superior Movement

In de jaren ’70 werd Superior Movement opgericht in New York City. De band bestond uit getalenteerde muzikanten met verschillende achtergronden, wat resulteerde in een uniek geluid. Hun mix van funk, soul en disco maakte hen al snel populair bij liefhebbers van dansbare muziek.

“Wide Shot”

“Wide Shot” was een grote hit voor Superior Movement. Het nummer begint met een funky baslijn die al snel wordt vergezeld door sprankelende gitaarpartijen en opzwepende drums. De zang van de leadzanger geeft het nummer extra kracht en emotie.

De tekst van “Wide Shot” gaat over het najagen van dromen en jezelf laten zien aan de wereld. Met zijn pakkende refrein en positieve boodschap heeft dit lied vele mensen geïnspireerd.

Erfenis

Ondanks dat Superior Movement niet zo bekend werd als sommige andere funkartiesten uit die tijd, hebben ze nog steeds invloed gehad op latere generaties muzikanten. Hun unieke mix van stijlen en hun energieke optredens blijven een inspiratiebron voor velen.

Als je van funky muziek houdt, is “Wide Shot” zeker een nummer om naar te luisteren. Het zal je gegarandeerd laten bewegen en glimlachen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.