Suzan & Freek – Kwijt

Suzan & Freek

Suzan & Freek – Kwijt

Suzan & Freek is een Nederlands muzikaal duo bestaande uit Suzan Stortelder en Freek Rikkerink. Ze werden bekend door hun akoestische covers op YouTube, waarna ze ook eigen nummers zijn gaan schrijven.

Achtergrond

Suzan en Freek ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Ze begonnen samen muziek te maken en plaatsten regelmatig video’s van hun optredens op YouTube. Hierdoor vergaarden ze al snel een grote online fanbase.

Muziekstijl

Het duo staat vooral bekend om hun harmonieuze samenzang en het gebruik van akoestische instrumenten, zoals gitaar en piano. Hun muziek kan worden omschreven als popmuziek met invloeden uit de folk- en singer-songwritertraditie.

Kwijt

“Kwijt” is een van de bekendste nummers van Suzan & Freek. Het lied gaat over het verliezen van iemand die je dierbaar is en proberen om hiermee om te gaan. De tekst wordt gekenmerkt door emotie en persoonlijke ervaringen, wat typerend is voor veel nummers van dit duo.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.