Svenson & Gielen & Jan Johnston – Beach Breeze (Remember The Summer)

Svenson & Gielen & Jan Johnston

Svenson & Gielen & Jan Johnston

Beach Breeze (Remember The Summer) is een nummer dat werd uitgebracht door het Belgische trance-duo Svenson & Gielen in samenwerking met zangeres Jan Johnston. Het nummer behaalde grote populariteit in de dance scene en wordt gezien als een klassieker binnen het genre.

Svenson & Gielen, bestaande uit Johan Gielen en Sven Maes, zijn bekend om hun energieke trance-producties. Ze hebben samengewerkt met diverse vocalisten, waaronder ook Jan Johnston. De Britse zangeres heeft haar stem geleend aan vele bekende trance-hits en staat bekend om haar karakteristieke vocale stijl.

“Beach Breeze (Remember The Summer)” brengt een gevoel van nostalgie naar voren, waarbij luisteraars worden meegenomen naar warme zomerdagen op het strand. De combinatie van melodieuze synths, krachtige beats en de betoverende stem van Jan Johnston maken dit nummer tot een tijdloze favoriet onder liefhebbers van elektronische muziek.

Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 2002 op het label ID&T Music en kreeg al snel veel airplay op verschillende radiostations wereldwijd. Het succes ervan resulteerde in optredens op talrijke internationale festivals en clubavonden.

Vandaag de dag blijft “Beach Breeze (Remember The Summer)” nog steeds geliefd bij fans van trance-muziek over de hele wereld. Het belichaamt perfect de kenmerkende sound van Svenson & Gielen, gecombineerd met de krachtige stem van Jan Johnston.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.