SWV – Anything (Old Skool Mix)

SWV

SWV: Anything (Old Skool Mix)

SWV, ook bekend als Sisters With Voices, is een Amerikaanse R&B-meidengroep uit de jaren ’90. De groep bestaat uit Cheryl “Coko” Clemons, Tamara “Taj” Johnson-George en Leanne “Lelee” Lyons.

Hun nummer “Anything (Old Skool Mix)” werd in 1994 uitgebracht en was een grote hit. Het is een uptempo R&B-nummer met invloeden van hiphop. Het catchy refrein en de harmonieuze zang van SWV maken het nummer erg aanstekelijk.

In de tekst van “Anything (Old Skool Mix)” bezingt SWV hun onvoorwaardelijke liefde voor iemand. Ze beloven alles te doen voor die persoon en benadrukken dat ze altijd klaar staan om hen te ondersteunen.

Invloedrijke carrière

SWV brak door in 1992 met hun debuutalbum “It’s About Time”, waarvan hitsingles zoals “Right Here” en “I’m So Into You” afkomstig waren. Ze werden geprezen om hun soulvolle stemmen, sterke harmonieën en pakkende melodieën.

Gedurende hun carrière hebben ze samengewerkt met verschillende artiesten zoals Puff Daddy, Missy Elliott en Michael Jackson. SWV heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Soul Train Music Award voor Beste Nieuwe Artiest in 1993.

Lange duurzaamheid

SWV heeft bewezen dat ze een blijvende impact hebben gehad op de R&B-wereld. Ze zijn erin geslaagd om relevant te blijven en hebben zelfs na hun eerste doorbraak verschillende succesvolle albums uitgebracht.

Het nummer “Anything (Old Skool Mix)” is nog steeds geliefd bij fans over de hele wereld vanwege de nostalgische vibes die het oproept. Het laat zien dat SWV tijdloze muz

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.