Syreeta – Can’t Shake Your Love (12” Version)

Syreeta

Syreeta met: Can’t Shake Your Love (12” Version)

Syreeta Wright, beter bekend als Syreeta, was een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze werd geboren op 28 augustus 1946 in Pittsburgh, Pennsylvania. Syreeta begon haar carrière als achtergrondzangeres bij Motown Records voordat ze haar eigen solocarrière lanceerde.

Can’t Shake Your Love is een nummer van Syreeta uitgebracht in 1981. Het is de 12-inch versie van het nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op het album “Syreeta”. Het nummer behaalde succes in de R&B-hitlijsten en wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het genre.

Achtergrond

Syreeta werkte nauw samen met legendarische muzikanten zoals Stevie Wonder en Marvin Gaye tijdens haar carrière bij Motown Records. Ze schreef verschillende hits voor andere artiesten, waaronder “Signed, Sealed, Delivered I’m Yours” voor Stevie Wonder.

Muziekstijl

Syreeta’s muziek kan worden omschreven als een mix van soul, funk en R&B. Haar stemgeluid wordt geprezen om zijn warmte en emotie die perfect samengaan met de funky beats waar ze vaak mee werkt.

“Can’t Shake Your Love” is een dansbaar nummer met aanstekelijke melodieën en teksten over onbeantwoorde liefde. De energieke beats en Syreeta’s krachtige vocale prestaties maken het nummer een tijdloze favoriet.

Kortom, Syreeta was een getalenteerde artiest die haar stempel heeft gedrukt op de soul- en R&B-muziekscene. Haar hit “Can’t Shake Your Love” blijft geliefd bij fans van dansbare muziek tot op de dag van vandaag.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.