Taio Cruz Feat. Flo Rida – Hangover

Taio Cruz Feat. Flo Rida

Taio Cruz Feat. Flo Rida met: Hangover

Taio Cruz is een Britse singer-songwriter en producer, bekend om zijn energieke pop- en dancehits. Hij heeft samengewerkt met verschillende internationale artiesten, waaronder de Amerikaanse rapper Flo Rida.

Hangover is een nummer dat Taio Cruz samen met Flo Rida heeft uitgebracht in 2011. Het werd al snel een wereldwijde hit en bereikte hoge posities in diverse hitlijsten.

Over Taio Cruz

Taio Cruz, wiens echte naam Adetayo Ayowale Onile-Ere, werd geboren op 23 april 1980 in Londen, Engeland. Hij begon zijn carrière als songwriter voor andere artiesten voordat hij zelf succesvol werd als solo-artiest.

Zijn debuutalbum “Departure” kwam uit in 2008 en bevatte hits zoals “Break Your Heart” en “Dynamite”. Deze nummers waren enorm populair dankzij hun catchy melodieën en dansbare beats.

Samenwerking met Flo Rida

Flo Rida is een Amerikaanse rapper die bekend staat om zijn aanstekelijke party-anthems. Hij heeft ook samengewerkt met vele andere internationale artiesten zoals T-Pain, David Guetta en Sia.

Hangover combineert de kenmerkende stijlen van beide artiesten – het resultaat is een uptempo dansnummer vol energie waarin ze zingen over feesten tot je erbij neervalt en de gevolgen van een kater.

Met zijn catchy melodieën, opzwepende beats en samenwerking met Flo Rida heeft Taio Cruz met Hangover wederom laten zien waarom hij een succesvolle artiest is in het pop- en dancemuziekgenre.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.