Tapps – My Forbidden Lover

Tapps

Tapps – My Forbidden Lover

Tapps is een Braziliaanse band die in de jaren ’80 bekend werd met hun hit “My Forbidden Lover”. Dit nummer werd uitgebracht in 1983 en behaalde wereldwijd succes.

Over Tapps

Tapps bestond uit zangeres Sharon Dee Clarke, producer Allan Coelho en songwriter Rick Wagner. Ze waren voornamelijk actief binnen het genre Italo disco, dat populair was in die tijd.

“My Forbidden Lover”

“My Forbidden Lover” was een van de grootste hits van Tapps. Het nummer combineert dansbare beats met aanstekelijke melodieën. Het refrein is zo catchy dat het moeilijk is om niet mee te zingen.

In dit lied bezingt Tapps de verboden liefde tussen twee personen. De tekst beschrijft hoe ze verlangen naar elkaar, ondanks de obstakels die hun relatie bemoeilijken.

Dankzij “My Forbidden Lover” kreeg Tapps internationale erkenning en groeide de populariteit van de band snel. Het nummer bereikte hoge posities in diverse hitlijsten over de hele wereld.

Luister hier naar “My Forbidden Lover” van Tapps:
Tappen op deze link!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.