Tara Thomas ft. CL Smooth – When You’re In Love (Brack Rem

Tara Thomas ft. CL Smooth

Tara Thomas ft. CL Smooth – When You’re In Love (Brack Rem.)

Tara Thomas is een getalenteerde artiest die haar muzikale vaardigheden combineert met de legendarische rapper CL Smooth in het nummer “When You’re In Love”. Dit nummer heeft ook een geweldige remix gemaakt door Brack.

Tara Thomas

Tara Thomas is een opkomende zangeres en songwriter uit Nederland. Ze staat bekend om haar unieke stemgeluid en soulvolle stijl. Met haar muziek creëert ze emotionele en meeslepende ervaringen voor luisteraars over de hele wereld.

CL Smooth

CL Smooth, ook wel bekend als Corey Penn, is een Amerikaanse rapper en hiphopartiest. Hij werd beroemd als lid van het duo Pete Rock & CL Smooth, waar hij zijn vloeiende rapstijl tentoonstelde. Zijn samenwerking met Tara Thomas voegt een extra dimensie toe aan het nummer “When You’re In Love”.

When You’re In Love (Brack Rem.)

“When You’re In Love” is oorspronkelijk uitgebracht door Tara Thomas ft. CL Smooth als een liefdeslied dat de complexiteit van verliefdheid verkent. De remix van Brack geeft het nummer echter een frisse draai met nieuwe beats en geluidseffecten.

Noot: Vergeet niet om naar dit geweldige nummer te luisteren en te genieten van de combinatie van Tara Thomas’ zang en CL Smooth’s rapvaardigheden in de Brack-remix van “When You’re In Love”!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.