Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World

Tears For Fears

Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World

Tears For Fears is een Engelse band uit de jaren ’80, opgericht door Roland Orzabal en Curt Smith. Ze worden beschouwd als een van de meest succesvolle bands uit die tijd.

Everybody Wants To Rule The World

Everybody Wants To Rule The World is een iconisch nummer van Tears For Fears dat in 1985 werd uitgebracht. Het werd een enorme hit en behaalde wereldwijd hoge posities in verschillende hitlijsten.

Het nummer heeft een kenmerkend intro met synthesizerklanken, gevolgd door pakkende gitaarriffs. De tekst van het nummer gaat over het verlangen naar macht en controle, wat wordt weerspiegeld in de titel “Everybody Wants To Rule The World”.

Tot op de dag van vandaag blijft dit nummer populair en wordt het vaak gedraaid op radiozenders over de hele wereld. Het heeft ook talloze covers gekregen door andere artiesten, waardoor het zijn tijdloosheid bewijst.

Kortom, Tears For Fears is een legendarische band die met hun hit “Everybody Wants To Rule The World” muziekgeschiedenis hebben geschreven.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.