Temptations, The – Treat Her Like A Lady (12” Mix)

Temptations, The

Temptations, The – Treat Her Like A Lady (12” Mix)

Temptations, The is een Amerikaanse soul- en R&B-groep die in de jaren 60 werd opgericht. Ze waren enorm populair en hadden verschillende hits zoals “My Girl” en “Papa Was a Rollin’ Stone”. De groep staat bekend om hun harmonieuze zangstijl en energieke liveoptredens.

Treat Her Like A Lady (12” Mix)

“Treat Her Like A Lady” is een nummer van Temptations uit 1984. Het nummer werd geschreven door Otis Williams, Ali-Ollie Woodson en Otis Williams Jr. Het is een uptempo R&B-nummer met krachtige vocalen van leadzanger Ali-Ollie Woodson.

De 12” mix van “Treat Her Like A Lady” bevat langere instrumentale stukken en herhaalt het refrein meerdere keren om het dansbare karakter van het nummer te benadrukken. Deze remix was populair in clubs en discotheken in de jaren 80.

Met zijn catchy melodieën, sterke teksten en fantastische vocale prestaties blijft “Treat Her Like A Lady” een tijdloos nummer dat nog steeds geliefd is bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.