Teri Desario – Yes, I’m Ready

Teri Desario

Teri Desario met: Yes, I’m Ready

Teri Desario is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze werd geboren op 27 november 1951 in Miami, Florida.

Carrière

In de jaren ’70 begon Teri Desario haar carrière als achtergrondzangeres voor verschillende artiesten. In 1978 bracht ze haar eerste soloalbum uit, genaamd “Moonlight Madness”. Dit album bevatte het nummer “Yes, I’m Ready”, wat een grote hit werd.

“Yes, I’m Ready” was oorspronkelijk een duet tussen Teri Desario en KC (Harry Wayne Casey) van KC and the Sunshine Band. Het nummer bereikte de top 10 van de Billboard Hot 100-hitlijst en kreeg veel airplay op radiostations over de hele wereld.

Later werk

Nadat “Yes, I’m Ready” zo’n succes was geworden, bracht Teri Desario nog meer muziek uit. Ze werkte samen met andere bekende artiesten zoals Barry Gibb van de Bee Gees.

Gedurende haar carrière heeft Teri Desario meerdere albums uitgebracht en heeft ze ook samengewerkt met verschillende producers en songwriters in de muziekindustrie.

Persoonlijk leven

Buiten haar muzikale carrière trouwde Teri Desario later met Bill Purse, die ook producer was voor sommige van haar nummers. Samen hebben ze twee kinderen gekregen.

Teri Desario’s muziek, waaronder het nummer “Yes, I’m Ready”, blijft geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.