The Pointer Sisters – Dare Me (Extended Version)

The Pointer Sisters

The Pointer Sisters met: Dare Me (Extended Version)

The Pointer Sisters is een Amerikaanse meidengroep die vooral bekend is in de jaren 70 en 80. De groep bestaat uit de zussen Ruth, Anita, Bonnie en June Pointer.

Dare Me is een van hun bekendste nummers en werd uitgebracht in 1985. Het nummer was een groot succes en behaalde de top 20 in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

In de Extended Version van “Dare Me” wordt het nummer verlengd met extra instrumentale stukken en dansbare beats. Deze versie geeft het nummer een nog energiekere sfeer dan het origineel.

Achievements

“Dare Me” won verschillende prijzen, waaronder een American Music Award voor Favorite Dance Single of the Year. Daarnaast stond het nummer hoog genoteerd in diverse hitlijsten over de hele wereld.

Lange carrière

The Pointer Sisters hebben gedurende hun lange carrière veel hits gehad. Enkele andere bekende liedjes zijn “I’m So Excited”, “Jump (For My Love)” en “Automatic”. Hun muziek combineert verschillende genres zoals pop, R&B en disco.

Het unieke harmonische geluid van The Pointer Sisters maakt hen tot een iconische groep in de geschiedenis van popmuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.