The Real Thing – Mystique

The Real Thing

The Real Thing met: Mystique

The Real Thing is een Britse soulgroep die bekend staat om hun hit “You to Me Are Everything” uit 1976. De groep werd gevormd in de jaren ’70 en bestaat uit Eddie Amoo, Chris Amoo, Dave Smith en Ray Lake.

Mystique

Mystique is een van de populairste nummers van The Real Thing. Het nummer werd uitgebracht in 1973 en behaalde internationaal succes. Met zijn funky ritme, soulvolle zang en aanstekelijke melodie was Mystique een absolute hit in die tijd.

De combinatie van de karakteristieke stemmen van Eddie en Chris Amoo zorgden ervoor dat het geluid van The Real Thing uniek was. Ze stonden bekend om hun energieke live-optredens waarbij ze het publiek meenamen op een muzikale reis vol soul en funk.

Het succes van Mystique betekende voor The Real Thing het begin van een lange carrière vol hits zoals “Can’t Get By Without You”, “Whenever You Want My Love” en natuurlijk hun grootste hit “You to Me Are Everything”. Hiermee vestigden ze zich als een iconische Britse soulgroep.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.