The Salaoul Orchestra Feat. Loleatta Holloway – Seconds (A Shep Pettibone Mix) (Special Club Version)

The Salaoul Orchestra Feat. Loleatta Holloway

The Salaoul Orchestra Feat. Loleatta Holloway met: Seconds (A Shep Pettibone Mix) (Special Club Version)

Het nummer “Seconds” is een speciale clubversie van The Salsoul Orchestra, waarbij ze samenwerken met zangeres Loleatta Holloway. Het nummer is geremixed door de getalenteerde producer Shep Pettibone.

De track heeft een opzwepend ritme en een funky discogeluid dat kenmerkend is voor The Salsoul Orchestra. De krachtige vocale prestaties van Loleatta Holloway voegen nog meer energie toe aan het nummer.

Dit specifieke remixwerk door Shep Pettibone geeft het nummer een extra dansbare sfeer die perfect past bij de clubsfeer. Zijn mix creëert spannende momenten met goed geplaatste breaks en build-ups, waardoor de luisteraars worden meegesleept in de muziek.

The Salsoul Orchestra staat bekend om hun invloedrijke bijdrage aan het discogenre en dit nummer is daar geen uitzondering op. Met hun onderscheidende sound hebben ze verschillende generaties fans weten te boeien.

Kortom:
Seconds (A Shep Pettibone Mix) (Special Club Version) is een geweldige samenwerking tussen The Salsoul Orchestra en Loleatta Holloway, geproduceerd door Shep Pettibone. Deze clubversie combineert funky disco-elementen met krachtige vocalen, resulterend in een dynamische track die niet kan missen in de clubscene.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.