The Script – Superheroes

The Script

The Script – Superheroes

Superheroes is een nummer van de Ierse band The Script. Het werd uitgebracht op 22 juli 2014 als de eerste single van hun vierde studioalbum, No Sound Without Silence.

Achtergrond:

In het nummer Superheroes benadrukt The Script de kracht die in ieder individu schuilt om moeilijke tijden te overwinnen en sterker terug te komen. De tekst richt zich op mensen die doorzetten ondanks tegenslagen en blijven vechten voor hun doelen en dromen.

Tekstfragment:

Een bekend tekstfragment uit Superheroes is:
“When you’ve been fighting for it all your life
You’ve been struggling to make things right
That’s how a superhero learns to fly”

Muzikale Stijl:

The Script staat bekend om hun mix van poprock- en alternatieve muziekstijlen. In Superheroes combineert de band energieke gitaren met krachtige zanglijnen, wat resulteert in een meeslepende anthem-achtige sound.

Videoclip

De videoclip van Superheroes toont verschillende verhalen van mensen die strijden tegen obstakels in het dagelijks leven. Het benadrukt dat iedereen potentie heeft om zijn eigen held te zijn.

Commercieel Succes

Het nummer behaalde wereldwijd succes, bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten en werd bekroond met meerdere platina certificeringen.

Superheroes is een inspirerend nummer dat velen heeft geraakt door zijn boodschap van veerkracht en doorzettingsvermogen. Het blijft een populaire keuze voor optredens van The Script en wordt beschouwd als een van hun grootste hits.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.