The Sunburst Band & Donna Gardier & Diane Charlemagne – The Secret Life Of Us (Original Mix)

The Sunburst Band & Donna Gardier & Diane Charlemagne

The Sunburst Band & Donna Gardier & Diane Charlemagne – The Secret Life Of Us (Original Mix)

De Sunburst Band is een Britse disco- en funkband gevormd door DJ, producer en muzikant Joey Negro. De band combineert invloeden uit verschillende genres zoals soul, jazz en house om een uniek geluid te creëren.

Donna Gardier

Donna Gardier is een Engelse zangeres die bekend staat om haar krachtige stemgeluid. Ze heeft samengewerkt met diverse artiesten in de muziekindustrie en heeft bijgedragen aan vele succesvolle nummers.

Diane Charlemagne

Diane Charlemagne was een Britse zangeres die vooral bekend stond om haar samenwerkingen met verschillende elektronische muziekartiesten. Haar unieke stemgeluid maakte haar een gewilde artiest in de dance scene.

The Secret Life Of Us (Original Mix) is een nummer dat wordt gekenmerkt door zijn funky baslijn, catchy melodieën en de krachtige vocals van Donna Gardier en Diane Charlemagne. Het nummer brengt je direct in dansstemming en laat je genieten van het beste wat disco- en funkmuziek te bieden hebben.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.