Thunderbugs – Friends Forever

Thunderbugs

Thunderbugs – Friends Forever

Thunderbugs was een Britse popgroep uit de late jaren 90 en vroege jaren 2000. Ze werden vooral bekend met hun hit “Friends Forever”.

“Friends Forever” werd uitgebracht in het jaar 2000 en bereikte de top van de Britse hitlijsten. Het nummer gaat over vriendschap en het belang ervan in ons leven.

De muziekstijl van Thunderbugs kan worden omschreven als catchy popmuziek met invloeden van dancepop. Hun liedjes waren vaak energiek en optimistisch, waardoor ze populair werden bij jonge luisteraars.

Helaas duurde het succes van Thunderbugs niet lang. Naast “Friends Forever” hadden ze nog een paar andere hits, zoals “It’s About Time”, maar daarna verdween de groep langzaam uit de schijnwerpers.

Ondanks hun korte periode van succes heeft Thunderbugs toch een blijvende indruk achtergelaten op fans van die tijd. “Friends Forever” wordt nog steeds regelmatig gedraaid op nostalgische radiostations en is een herinnering aan deze vrolijke popgroep.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.