Tieks Feat. Dan Harkna – Sunshine (Radio Edit)

Tieks Feat. Dan Harkna

Tieks Feat. Dan Harkna – Sunshine (Radio Edit)

Tieks is een Britse muziekproducent en DJ die bekend staat om zijn aanstekelijke housemuziek. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Dan Harkna, voor het nummer “Sunshine”.

Dan Harkna is een getalenteerde zanger en songwriter uit het Verenigd Koninkrijk. Zijn unieke stemgeluid voegt een extra dimensie toe aan de track.

“Sunshine” is de radio-edit van het nummer en wordt gekenmerkt door zijn vrolijke melodie en energieke beats. Het is een feel-good anthem dat je meteen in de zomerstemming brengt.

Met catchy vocalen en dansbare ritmes creëren Tieks en Dan Harkna een opzwepend gevoel dat moeilijk te weerstaan ​​is. Het nummer heeft wereldwijd succes behaald en werd veel gedraaid op radiostations over de hele wereld.

Als je op zoek bent naar een liedje om je humeur te verbeteren of gewoon wilt genieten van goede muziek, dan moet je zeker eens luisteren naar “Sunshine” van Tieks feat. Dan Harkna!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.