Tim Deluxe Ft. Sam Obernik – It Just Won’t Do

Tim Deluxe Ft. Sam Obernik – It Just Won’t Do

Tim Deluxe Ft. Sam Obernik is een Britse artiest die bekend staat om zijn bijdragen aan de housemuziekscene. Een van zijn populairste nummers is “It Just Won’t Do”, waarin hij samenwerkt met zangeres Sam Obernik.

“It Just Won’t Do” werd uitgebracht in 2002 en groeide al snel uit tot een grote hit in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Het nummer combineert funky baslijnen, pakkende synths en de krachtige stem van Sam Obernik.

Met deze track wist Tim Deluxe verschillende prijzen te winnen, waaronder de prestigieuze Dancestar Award voor Beste Track in 2003. Ook behaalde het nummer hoge posities in diverse internationale hitlijsten.

Sam Obernik: Een veelzijdige zangeres

Sam Obernik is een getalenteerde Engelse zangeres die haar stempel heeft gedrukt op de elektronische dansmuziek. Naast haar samenwerking met Tim Deluxe heeft ze ook samengewerkt met andere gerenommeerde artiesten zoals Fatboy Slim en Paul Oakenfold.

Obernik’s unieke stemgeluid, gecombineerd met haar energieke podiumpresentatie, maakt haar een favoriet onder vele fans van dance muziek over de hele wereld.
“It Just Won’t Do”, dat ze samen met Tim Deluxe heeft opgenomen, blijft een tijdloze klassieker in de housemuziek en wordt nog steeds gedraaid op feesten en evenementen overal ter wereld.

Al met al is “It Just Won’t Do” een iconische track die zowel Tim Deluxe als Sam Obernik heeft gelanceerd naar internationale bekendheid. Het nummer blijft geliefd bij liefhebbers van elektronische muziek en staat symbool voor de tijdloze aantrekkingskracht van housemuz

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.