Time Bandits – I’m Only Shooting Love

Time Bandits

Time Bandits

Time Bandits was een Nederlandse popband uit de jaren 80. De band werd opgericht in 1980 en bestond uit diverse getalenteerde muzikanten.

I’m Only Shooting Love

“I’m Only Shooting Love” is een van de bekendste nummers van Time Bandits. Het nummer werd uitgebracht in 1983 en behaalde hoge posities in de hitlijsten.

Het lied heeft een catchy melodie en kenmerkende synthesizerklanken, typisch voor het geluid van die tijd. Met zijn aanstekelijke beat en pakkende refrein kreeg “I’m Only Shooting Love” veel airplay op radio- en televisiestations.

De tekst van het nummer gaat over verlangen naar liefde en romantiek. Met zijn dynamische vocalen zingt de leadzanger met passie over zijn zoektocht naar ware liefde.

Kortom:

“I’m Only Shooting Love” is een iconisch nummer van Time Bandits dat nog steeds herinnerd wordt als een klassieker uit de jaren 80. De combinatie van pakkende melodieën, elektronische klanken en emotionele teksten maakt dit lied tot een tijdloze favoriet onder fans van popmuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.