Time Bandits – Listen To The Man With The Golden Voice

Time Bandits

Time Bandits – Listen To The Man With The Golden Voice

Time Bandits was een Nederlandse popgroep uit de jaren 80. Ze stonden bekend om hun energieke optredens en catchy nummers.

Een van hun meest bekende hits is “Listen To The Man With The Golden Voice”. Dit nummer, uitgebracht in 1983, bereikte de top van de Nederlandse hitlijsten en werd ook internationaal succesvol.

Het kenmerkende geluid van Time Bandits wordt gekenmerkt door synthesizers, funky baslijnen en krachtige zang. De leadzanger had inderdaad een gouden stem die het publiek wist te betoveren.

“Listen To The Man With The Golden Voice” is een uptempo nummer met aanstekelijke melodieën en pakkende refreinen. Het vertelt het verhaal van een charismatische zanger die iedereen weet te boeien met zijn stem.

Time Bandits heeft verschillende albums uitgebracht tijdens hun carrière, maar “Listen To The Man With The Golden Voice” blijft een iconisch nummer dat nog steeds veelvuldig op de radio wordt gedraaid en mensen doet dansen op feestjes.

Hoewel Time Bandits niet meer actief is als groep, blijven ze herinnerd worden als pioniers binnen de Nederlandse muziekscene van de jaren 80. Hun muziek blijft geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.