Tom Browne – Come For The Ride

Tom Browne

Tom Browne – Come For The Ride

Tom Browne is een Amerikaanse jazztrompettist en componist. Hij werd geboren op 30 oktober 1954 in Queens, New York. Tom begon zijn muzikale carrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien vele successen behaald.

Come For The Ride

Een van de bekendste nummers van Tom Browne is “Come For The Ride”. Dit funky jazznummer werd uitgebracht in 1980 en stond hoog in de hitlijsten. Het nummer bevat een aanstekelijke melodie die zowel jazz- als funkfans aanspreekt.

Come For The Ride laat het virtuoze trompetspel van Tom Browne horen, waarbij hij moeiteloos door verschillende toonsoorten gaat. Zijn unieke geluid en techniek maken hem tot een van de meest gerespecteerde trompettisten in de jazzwereld.

Dankzij zijn talent heeft Tom Browne samengewerkt met vele andere prominente artiesten, zoals Sonny Fortune, George Benson en Lonnie Liston Smith. Hij blijft optreden en nieuwe muziek uitbrengen voor zijn trouwe fans over de hele wereld.

Kom genieten van het geweldige trompetspel van Tom Browne tijdens zijn liveoptredens of luister naar zijn albums om te ontdekken waarom hij zo’n invloedrijke figuur is binnen de hedendaagse jazzmuziekscene!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.