Tony Terry – She’s Fly

Tony Terry

Tony Terry met: She’s Fly

Tony Terry is een Amerikaanse R&B-zanger en songwriter. Hij brak door in de late jaren 80 en vroege jaren 90 met hits zoals “She’s Fly”. Dit nummer werd uitgebracht in 1987 als onderdeel van zijn debuutalbum, genaamd “Tony Terry”.

“She’s Fly” was een grote hit voor Tony Terry en bereikte de top tien van de Billboard Hot R&B Singles-lijst. Het nummer combineert uptempo beats met gladde vocale prestaties van Terry, die bekend staat om zijn soulvolle stemgeluid.

Terry wordt ook geprezen om zijn vermogen om emotionele ballades te zingen, waaronder zijn grootste hit “With You” uit 1991. Zijn muziek heeft invloeden uit verschillende genres, waaronder R&B, soul en pop.

Biografie

Tony Terry werd geboren op 12 maart 1964 in Pinehurst, North Carolina. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie voor muziek en begon hij op te treden in lokale clubs en talentenshows.

In het begin van de jaren 80 verhuisde hij naar New York City om zijn carrière voort te zetten. Hij werkte samen met verschillende producers en tekende uiteindelijk een platencontract bij Epic Records.

Zijn zelfgetitelde debuutalbum werd goed ontvangen door critici en fans, mede dankzij het succes van “She’s Fly”. Tony Terry bleef actief in de muziekindustrie, met meerdere albums en hits gedurende zijn carrière.

Vandaag de dag blijft Tony Terry optreden en nieuwe muziek uitbrengen. Zijn bijdrage aan het R&B-genre wordt nog steeds gewaardeerd door fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.