Tracey Ullman – Sunglasses

Tracey Ullman

Tracey Ullman met: Sunglasses

Tracey Ullman is een Britse actrice, zangeres en komiek. Ze brak door in de jaren 80 met haar hit “Sunglasses”. Het nummer werd uitgebracht in 1984 en behaalde wereldwijd succes.

Sunglasses is een vrolijk popnummer dat gaat over het dragen van zonnebrillen als modeaccessoire. Het nummer heeft een aanstekelijk refrein en catchy melodie, waardoor het al snel populair werd onder jongeren.

Achtergrond Tracey Ullman

Tracey Ullman begon haar carrière als actrice in Engeland, waar ze bekendheid verwierf met verschillende televisieoptredens. In de jaren 80 verlegde ze haar focus naar muziek en bracht meerdere albums uit.

Het succes van Sunglasses betekende een hoogtepunt voor Tracey Ullman’s muzikale carrière. Het nummer bereikte hoge posities in diverse hitlijsten over de hele wereld.

Nalatenschap

Ondanks dat Tracey Ullman voornamelijk bekend staat om haar werk als actrice, heeft Sunglasses bijgedragen aan haar status als veelzijdige artieste. Het blijft één van haar meest herkenbare hits tot op de dag van vandaag.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.