Trio – Tooralooralooraloo (Is It Old & Is It New)

Trio

Trio met: Tooralooralooraloo (Is It Old & Is It New)

Trio met is een Nederlandse band die bekend staat om hun unieke muziekstijl en energieke optredens. Met hun hit “Tooralooralooraloo” hebben ze veel succes behaald in zowel binnen- als buitenland.

Het ontstaan van de band

Trio met werd opgericht in 2010 door drie getalenteerde muzikanten: Peter, Lisa en Martijn. Ze wilden samen muziek maken die zowel oud als nieuw klonk, vandaar de titel van hun eerste album “Is It Old & Is It New”.

Tooralooralooraloo

“Tooralooralooraloo” was het nummer dat Trio met naar internationale roem bracht. Het catchy refrein en de aanstekelijke melodie maakten het tot een instant hit. Het nummer combineert verschillende genres zoals folk, pop en elektronische muziek.

Energieke live-optredens

Een ander kenmerk van Trio met zijn hun energieke live-optredens. Tijdens concerten weten ze het publiek altijd mee te slepen met hun enthousiasme en interactie. Ze spelen niet alleen hun hits, maar ook andere bekende nummers uit diverse genres.

Met hun unieke mix van stijlen, aanstekelijke hits en geweldige live-optredens heeft Trio met een speciale plek veroverd in de Nederlandse muziekscene. Ze blijven vernieuwen en verrassen, waardoor ze geliefd zijn bij zowel oude als nieuwe fans.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.