Ultimate Kaos – Hoochie Booty

Ultimate Kaos

Ultimate Kaos

Ultimate Kaos is een Britse popgroep die in de jaren 90 bekendheid verwierf met hun hitsingle “Hoochie Booty”. De groep werd gevormd door Haydon Eshun, Jayde Delpratt, Ryan Elliott en Jomo Baxter.

Hoochie Booty

“Hoochie Booty” was een nummer dat uitkwam in 1998. Het lied combineert elementen van pop, R&B en hiphop en werd al snel een internationale hit. Het nummer bereikte de top van de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Ultimate Kaos stond bekend om hun energieke optredens en catchy melodieën. Ze werden geprezen om hun harmonieuze samenzang en dynamische choreografieën.

In de loop der jaren heeft Ultimate Kaos verschillende andere singles uitgebracht, waaronder “Casanova” en “Some Girls”. Hoewel ze niet meer actief zijn als groep, blijft “Hoochie Booty” nog steeds een iconisch nummer uit de jaren 90 dat nostalgische gevoelens oproept bij vele muziekliefhebbers.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.