V.o.f. De Kunst – Één Kopje Koffie

V.o.f. De Kunst

V.o.f. De Kunst

V.o.f. De Kunst is een Nederlandse popgroep die in 1983 werd opgericht door Nol Havens en Ferdi Lancee. Ze braken door met hun hit “Suzanne” in datzelfde jaar.

Één van hun bekendste nummers is “Één Kopje Koffie”, uitgebracht in 1987. Het nummer gaat over het alledaagse ritueel van een kopje koffie drinken, waarbij de tekst humoristisch en herkenbaar is voor velen.

In de jaren ’80 was V.o.f. De Kunst enorm populair en scoorden ze meerdere hits, zoals “Dikkertje Dap” en “Oude Liefde Roest Niet”. Naast muziek maakten ze ook theaterproducties en schreven ze liedjes voor andere artiesten.

Het succes van V.o.f. De Kunst nam af in de jaren ’90, maar ze bleven actief met optredens en nieuwe muziek maken. In latere jaren hebben ze verschillende albums uitgebracht, waaronder “Het Betere Werk” (2006) en “Lang Leve De Kunst!” (2018).

Vandaag de dag treedt V.o.f. De Kunst nog steeds op bij diverse gelegenheden en festivals, waarbij oude én nieuwe hits ten gehore worden gebracht.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.