Vanessa Paradis – Joe Le Taxi

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis met: Joe Le Taxi

Vanessa Paradis is een Franse zangeres, actrice en model. Ze werd geboren op 22 december 1972 in Saint-Maur-des-Fossés, Frankrijk.

Joe Le Taxi

Een van haar bekendste nummers is “Joe Le Taxi”. Dit nummer werd uitgebracht in 1987 toen Vanessa slechts 14 jaar oud was. Het was direct een groot succes en bereikte de top van de hitlijsten in verschillende Europese landen.

In het nummer zingt Vanessa over Joe, een taxichauffeur die door de straten van Parijs rijdt. Ze beschrijft zijn vaardigheden als chauffeur en zijn charme waarmee hij mensen weet te verleiden om bij hem in de taxi te stappen.

“Joe Le Taxi” markeerde het begin van Vanessas muziekcarrière en maakte haar tot een internationale ster. Het nummer heeft nog steeds een iconische status binnen de Franse popmuziek.

Vandaag de dag blijft Vanessa Paradis optreden en nieuwe muziek uitbrengen. Haar unieke stemgeluid en talent hebben haar tot een geliefde artiest gemaakt bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.