Vengaboys – Shalala Lala

Vengaboys

Vengaboys – Shalala Lala

De Vengaboys is een Nederlandse Eurodance-groep die in de jaren 90 wereldberoemd werd met hun aanstekelijke hits. Een van hun populairste nummers is “Shalala Lala”, uitgebracht in 2000.

“Shalala Lala” is een vrolijk en energiek dansnummer dat direct herkenbaar is aan zijn catchy refrein. Het liedje combineert uptempo beats met aanstekelijke melodieën, waardoor het perfect is om op te dansen en mee te zingen.

De Vengaboys werden gevormd in 1996 en bestonden uit vier leden: Kim Sasabone, Denise Post-Van Rijswijk, Roy den Burger (ook bekend als DJ Delmundo) en Donny Latupeirissa (ook bekend als Denice). Ze brachten verschillende hits uit zoals “Boom, Boom, Boom, Boom!!”, “We’re Going to Ibiza!” en natuurlijk “Shalala Lala”.

“Shalala Lala” bereikte hoge posities in hitlijsten over de hele wereld en werd al snel een party-anthem voor vele generaties. Het nummer staat bekend om zijn onweerstaanbare ritme en opgewekte sfeer die mensen aanzet tot meezingen.

Hoewel de populariteit van de Vengaboys na het jaar 2000 afnam, blijft “Shalala Lala” nog steeds geliefd bij fans van Eurodance-muziek. Het nummer wordt regelmatig gedraaid tijdens feesten en evenementen, waardoor het een blijvende klassieker is geworden.

Als je op zoek bent naar een nummer dat je direct in de feeststemming brengt, dan moet je zeker eens luisteren naar “Shalala Lala” van de Vengaboys!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.